SAKARYA / GEYVE - Geyve Özel Eğitim Anaokulu

Geyve Özel Eğitim Anaokulu

Alifuatpaşa Mahallesi Setbaşı Sokak No 5 Geyve / SAKARYA
Vizyon
Bilimsel kriterleri kurum olarak ilke edinmiş dünyadaki bütün gelişmeleri yakından takip ederek alana yönelik farklı ve başarılı çalışmaları kurumumuzda uygulamak,bu sayede 0-6 yaş özel eğitime ihtiyacı olan çocuklarımızın dünyasında gelinebilecek en üst seviyeye ulaşmaktır.Okuldaki bütün birimleri birbirleriyle koordineli çalışmasını sağlayarak,eğitim-öğretim tekniklerinin en üst düzeyde uygulandığı bilimsel verilerin ışığında hizmet veren çağdaş bir eğitim kurumu olmak ve 0-6 yaş gelişim geriliği olan çocuklarımıza yaşamın bütün damarlarından beslenmesini sağlarken,0-6 yaş grubunda özel eğitime ihtiyacı olan çocuğa sahip tüm ailelere ulaşmak ve ailelerin aldıkları eğitimi en etkili biçimde uygulamalarını sağlamaya yardımcı olmaktır.
Misyon
Okulumuz anayasamızın 42.maddesinde yer alan " hiç kimse eğitim öğretim hakkından mahrum bırakılamaz" ilkesinden yola çıkılarak 0-6 yaş gelişim geriliği olan çocuklarımıza ve ailelerine eğitim vermektir.Bölgemizde bulunan tüm 0-6 yaş gelişim geriliği olan çocuklarımıza ve onların performansları ölçüsünde eğitimlerini üstlenmektedir.Gerekli bilgilendirme seminerleri,bültenler ve internet sitemizle çocukların bulundukları çevrede kabul görme süreçlerini arttırmak,çocuğu merkez alan bir anlayışla aile,okul ve çocuk üçgeninde çağdaş,kaliteli eğitim vermektir.
Öğretim Şekli :
Doğal gaz
Alifuatpaşa dolmuşları ile ulaşım sağlanmaktadır.
ALİFUATPAŞA MAHALLESİ SETBAŞI SOKAK NO:5 GEYVE/SAKARYA
OKULUMUZ ALİFUATPAŞA MAHALLESİNDE , İLÇEYE 5 KM UZAKLIKTADIR.